Wandelroutes Waldeck

      Geen reacties op Wandelroutes Waldeck

Een goed bewegwijzerd net van rondwegen en doorgaande wegen maakt de bijzondere bekoring van water, bergen, dalen en ongerepte bossen voor u toegankelijk. Uitblinkers zijn de “Kellerwaldsteig” (156 km) en de “Uhrwaldsteig Edersee” (68 km) als gecertificeerde kwaliteitswandeltochten. Met plezier kunt u aan de hand van de goede markeringen en de juiste wandelkaarten op eigen houtje eropuit trekken. U kunt echter ook gebruik maken van een van de talrijke natuurbelevingrondleidingen van het natuur- en nationale park met vele wetens- en bezienswaardige informatie. Een overzichtelijke natuurpark- en nationale parkgids toont u het ruime aanbod. Bovendien is het ongelooflijk spannend om met een nationale parkrancher of een natuurparkgids op pad te zijn.