Vakantiewoning

Balkon achterzijde vakantie Sauerland      Edersee vakantie woning sauerland    

Midden in de natuur bevindt zich het appartement, in het dorpje Ober Werbe wat slechts 4 kilometer van de Edersee ligt. Omdat het appartement aan een doodlopende weg ligt, is er weinig verkeer. Het appartement beschikt over 2 grote slaapkamers, een badkamer (wastafel en douche) toilet (apart) en een woonkamer/keuken.

Voor de wandelaar/fietser is dit gebied dan ook een waar paradijs. In de buurt van Ober Werbe, op zo’n 4 kilometer ligt het plaatsje Sachsenhausen, daar kunt u de dagelijkse boodschappen doen. In Sachsenhausen is een bank, bakkerij, 3 supermarkten, ( Lidl, Aldi en Edeka) een slagerij, pizzeria en diverse andere restaurants.

Ook is het leuk om met de kinderen naar de rodelbaan te gaan, bij de Edersee. In het plaatsje Vohl is er een buiten zwembad met glijbanen, op slechts 6 kilometer van het appartement. Maar het is natuurlijk ook lekker om op het balkon aan de achterzijde waar de zon opkomt, te genieten van een ontbijtje. Van de tuin rondom het appartement mag u ook gebruik maken, zodat u lekker kunt genieten van de omgeving en van het riviertje “de Werbe” dat langs het appartementen gebouw loopt. Op slechts 200 meter is er een speeltuin en een voetbalveldje waar kinderen lekker kunnen spelen. Er zijn ook leuke uitstapjes te maken naar Winterberg ( 32 km) Wildpark Waldeck  (15km) Bad Arolsen ( 25 km) Korbach (14 km)